LAZOVIĆEVOM SAIGRAČU PRETE SMRĆU ZBOG PROMAŠENOG PENALA! UŽAS na Apeninima!

Autor:

Sport

07.01.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad navijači malo preteraju.

LAZOVIĆEVOM SAIGRAČU PRETE SMRĆU ZBOG PROMAŠENOG PENALA! UŽAS na Apeninima!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verone

Tomas Anri, francuski napadač koji igra za Veronu i njegova porodica primili su pretnje smrću pošto je on u utakmici 19. kola Serije A na gostovanju Interu promašio penal i nije doveo svoju ekipu do izjednačenja.

- Svim onima koji misle da poznaju fudbal bolje od ikoga i vređaju moju porodicu nadajući se njihovoj smrti, nadam se da ćete jednog dana pronaći mir u svojim malim životima, napisao je Anri na svom Instagram profilu.

Francuski špic je svojoj ekipi doneo izjednačenje golom u 79. minutu, a dobio je priliku da još jednom izjednači, kada je za Veronu dosuđen kazneni udarac u sudijskoj nadoknadi.

- Jedan dan pobediš, drugi dan izgubiš, jedan dan pogodiš, drugi dan promašiš, to je život fudbalera i ponosan sam što sam postigao drugi put u karijeri na San Siru posle pucanja ukrštenih ligamenata i nakon što sam počeo da igram fudbal sa 15 godina u najnižem rangu u Francuskoj, dodao je fudbaler Verone.

Što se tiče ishoda utakmice, u četvrtom minutu nadoknade Fratezi je pogodio za veliku pobedu. Akcija je dugo trajala, Bastoni je volejom pogodio prečku, na odbijenu je naleteo Čalhanoglu, njegov udarac je zaustavio golman, ali je Fratezi naleteo na novu odbijenu i sa dva metra pogodio za 2:1 za potpuni haos na tribinama.

Ali, nastao je haos jer su gosti tražili prekršaj, a zbog prigovora je direktan crveni karton dobio naš Darko Lazović. Potom je usledila pomenuta situacija i promašaj sa penala.

Anri je u karijeri igrao za Nant, ŠamblI i Nasional u Francuskoj da bi karijeru nastavio u Belgiji pre nego što je otišao u Seriju A, prvo u Veneciju, pa u Veronu 2022. godine.

U februaru 2023. pokidao je prednje ukrštene ligamente. Ove sezone postigao je tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading