JOVIĆEV OTAC OPTIMISTA: Luka će EKSPLODIRATI i doneće mnogo dobrog Milanu i Srbiji!

Autor: P. Z.

Sport

03.01.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Milana je glavna tema u Italiji.

JOVIĆEV OTAC OPTIMISTA: Luka će EKSPLODIRATI i doneće mnogo dobrog Milanu i Srbiji!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbaler Luka Jović eksplodirao je poslednjih nedelja u dresu Milana, pošto je na prethodnih šest utakmica postigao čak pet golova.

U tih mesec dana, reprezentativac Srbije postao je glavna tema u Italiji, a posle dva pogotka Kaljariju je završio i na naslovnoj strani "Gazete delo sport".

Tim povodom, za portal Republika.rs je govorio Lukin otac, Milan Jović.

- Ja bih ipak dao njima prostora da nastave da bruje i dalje da ne kvarimo. Drago mi je što ih je Luka naterao svojom igrom i golovima da to rade i da ga nije ometalo kad su brujili na drugi način. To smatram velikom pobedom Luke! Siguran sam da će nastaviti tako, Bože zdravlja - rekao je za naš portal Jović senior.

Republika

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Luka Jović na naslovnoj strani "Gazete"

Nastavio je u dahu.

- To je samo jedan delić prostora koji je on dobio u Milanu. Na svu sreću, pa ga je iskoristio. Luki je bilo potrebno dati poverenje i da igra utakmice u kontinuitetu, kao i ispoštovati ga ponekad i kada ne ide, da bi on osetio da mu se veruje, a onda za njega nema prepreka. Tada postaje preozbiljan i daje sve od sebe, što se vidi i na terenu, ali ne samo zbog golova, nego i njegov rad, kretanje na utakmici. Vidi se da radi za ekipu i uz rad i Božiju pomoć treba očekivati da će eksplodirati, što će dobro doneti i klubu, ali i reprezentaciji.

Na kraju je imao jasnu poruku.

- Luka voli Zvezdu i Milan. Nosi ih u srcu i kad je tako, onda je sve moguće - poručio je Lukin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading