PORODILA SE DEJANA ŽIVKOVIĆ: Manekenka dobila još jednog NASLEDNIKA, sinu dala MOĆNO IME!

Autor:

Zabava

03.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka donela je na svet još jednog dečaka!

PORODILA SE DEJANA ŽIVKOVIĆ: Manekenka dobila još jednog NASLEDNIKA, sinu dala MOĆNO IME!

Foto: Foto Instagram

Dejana Živković

Naša poznata manekenka Dejana Živković se danas porodila na jednoj privatnoj klinici i na svet donela sina. Dejana i njen suprug Filip Simović su sinu dali ime Novak. Na porođaju naslednik je imao 3.770g i 53 centimetara, prenosi "Blic".

Republika

Foto: foto Jovana Kosovac

Dejana i Filip

ŠTA ZNAČI NOVAK?

U prenesenom značenju, ovo ime se tumači kao "da krene sve novo" sa novorođenčetom - novo životno poglavlje, nove radosti, nove prilike…

Dejanin suprug Filip je vlasnik firme koja se bavi transportom, a kako su ranije domaći mediji pisali, u pitanju je veliki porodični biznis. 

Inače, Dejana se porodila pre godinu i po dana i na svet donela sina kome je dala ime Lav. Njen suprug Filip Simović i ona u maju su upriličili veliko slavlje povodom krštenja naslednika u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a među zvanicama je bilo i mnogih poznatih ličnost.

- Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života. Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - poručila je tada Dejana za domaće medije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejana sa prvim sinom Lavom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading