NA MARAKANI NASTAVLJENA AKCIJA! Zvezda pomaže porodilištima sa Kosmeta!

Autor:

Sport

03.01.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavili misiju pomagajući južnoj srpskoj pokrajini.

NA MARAKANI NASTAVLJENA AKCIJA! Zvezda pomaže porodilištima sa Kosmeta!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbalski klub Crvena zvezda ne prestaje sa akcijama deci sa Kosova i Metohije, pa su tako napravili sada jednu akciju.

Jedini osvajač Kupa Evropskih Šampiona (današnja Liga šampiona) na ovim prostorima, iznenadio je novorođene bebe u srpskim porodilištima na Kosmetu.

- FK Crvena zvezda nastavlja da širi ljubav i radost i u 2024. godini, a ovog puta smo odlučili da ulepšamo praznike i pripremimo paketiće svim novorođenim bebama u srpskim porodilištima na Kosovu. Prvi mališani koji su stigli na svet ove godine nalaze se u porodilištu u Gračanici, a crveno-beli pokloni već su stigli na njihovu adresu. Crvena zvezda će paketiće podeliti svima bebama rođenim u periodu od 1. do 7. januara, a reč je o porodilištima u Gračanici, Kosovskoj Mitrovici i Pasjanu - napisali su na Marakane putem svojih društvenih mreža.

 

 

Ovo je samo još jedan u nizu akcija koje je Crvena zvezda u poslednjih godina i decenija napravila.

Crveno-beli su na kraju jesenje sezone Superlige Srbije zauzeli drugo mesto, sa 46 bodova, jednim manje od večitog rivala Partizana i na proleće predstoji žestoka trka za izabranike novog-starog trenera Vladana Milojevića u odbrani šampionskog pehara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading