BENZEMA POSTAO PREDMET ISMEVANJA! Arapi se SPRDAJU sa Francuzom! Čak su mu dali NOVI NADIMAK!

Autor:

Sport

28.12.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Real Madrida u nemilosti medija.

BENZEMA POSTAO PREDMET ISMEVANJA! Arapi se SPRDAJU sa Francuzom! Čak su mu dali NOVI NADIMAK!

Foto: www.profimedia.rs

Očajni rezultati Al Itihada u Pro ligi Saudijske Arabije, doveli su dotle da već na polovini prvenstva (odigrano 18 od 34 kola) aktuelni šampion može da zaboravi na odbranu trona.

Ekipa trenutno zauzima šesto mesto s 28 bodova, čak 22 manje od lidera Al Hilala za koji nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, pa je nova titula postala samo san za ovaj klub.

Naravno, na stubu srama prvi se našao Karim Benzema, za koga su prebogati šeici izdvojili 200.000.000 evra kada je prelazio iz madridskog Reala u Al Itihad.

Reprezentativac Francuske je postigao samo 12 golova na 20 utakmica, što nije zadovoljilo ambicije Arapa, pa su se pojedini mediji žestoko podsmevali iskusnom golgeteru. 

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Koliko se daleko otišlo, svedoči činjenica da je Benzema dobio nadimak "Ben Hazima", što prevedeno sa arapskog znači "sin poraza".

- Došao je kao zvezda, a sada ga ponižavaju i žestoko kritikuju. Već je dobio pogrdan nadimak. Nazivaju ga 'Ben-Hazima', što u prevodu znači sin poraza - prenose mediji u Saudijskoj Arabiji.

Kada je reč o trci za šampionsku titulu, neporaženi Al Hilal (16-2-0) vodi s 50 bodova ispred Ronaldovog Al Nasra koji ima 43 poena, daleko iza ovog tandema je Al Ahli s 37 bodova.

Al Itihad koji je u seriji od tri poraza, u narednom 19. kolu gostuje ekipi Al Tae, koja zauzima 14. poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading