POMAMA ZA NOVIM DEJOM SAVIĆEVIĆEM! Crnogorac voli Zvezdu, ali NEĆE U BEOGRAD! Sad ide kod Vlahovića i Kostića?!

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći talenat crnogorskog fudbala je Vasilije Adžić (17).

POMAMA ZA NOVIM DEJOM SAVIĆEVIĆEM! Crnogorac voli Zvezdu, ali NEĆE U BEOGRAD! Sad ide kod Vlahovića i Kostića?!

Foto: Printskrin

Bomba iz Crne Gore! Na pomolu je senzacionalan transfer. Najveći talenat tamošnjeg fudbala Vasilije Adžić (17) uskoro bi mogao da pređe u Juventus, saznaju "Vijesti".

Biser podgoriče Budućnosti nedeljama se dovodi u vezu sa italijanskom Bolonjom, koju sa klupe predvodi Tijago Mota.

Prema poslednjim informacijama, Vasilije je na meti najveći klub na Apeninima i navodno plasnira da angažuje perspektivnog Nikšićanina.

Najavljivano je da će klub sa stadiona "Renatio Dalara" platiti 5,5 miliona evra za vezistu mlade reprezentacije Crne Gore, pomenuti medij tvrdi da je Juventus spreman da plati još viš za Adžićeve usluge. Boje "stare dame" brane Srbi Dušan Vlahović i Filip Kostić, pa nema dileme da bi Vasilije brzo i lako savladao period adaptacije.

Nedavno su mladog ofanzivca, desetku, kojeg porede sa legedarnim Dejanom Savićevićem, pitali da li ima ambiciju da zaigra u Beogradu, u redovima Crvene zvezde za koju navija, odnosno večitog rivala Partizana.

- Iako volim Zvezdu, iskreno, ne bih išao ni među crveno-bele, ni u Partizan. Mislim da bi za mene najbolje bilo da odem negde gde ću odmah igrati, u neki, da tako kažem, srednji klub sa manje pritiska - rekao je Adžić za "Glas Srpske" nedavno, pa doda:

 - Interesovanje tako velikih klubova prija, ali trudim se da ostanem na zemlji i da radim još više na sebi, da budem bolji iz dana u dan. Italija primamljivo zvuči, ali doći će vreme kada ću razmišljati o tim ponudama. Do kraja sezone ću sigurno ostati ovde.

Adžić je odigrao 42 utakmice za Budućnost i na njima je zabeležio osam golova i pet asistencija. U oktobru ove godine u izboru britanskog "Gardijana" uvršten među najveće talente na svetu rođene 2006. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading