"PRŠTI" LJUBAV IZMEĐU VILDOZE I SRPSKE ODBOJKAŠICE! Argentinac se oporavio od LJUBAVNIH problema!

Autor:

Sport

25.12.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se "skrasio"

"PRŠTI" LJUBAV IZMEĐU VILDOZE I SRPSKE ODBOJKAŠICE! Argentinac se oporavio od LJUBAVNIH problema!

Foto: Starsport

Luka Vildoza će ostati upamćen verovatno kao jedan od igrača koji su najbolje igrali košarku odmah po dolasku u Crvenu zvezdu Meridianbet. Argentinac je vrlo brzo zadobio simpatije svih navijača sjajnim partijama i zalaganjem na terenu koje je trajalo sve dok, zbog "male" greške, nije ostao bez svoje dotadašnje partnerke Ainare Hihon.

Nije sa sigurnošću poznato šta se dogodilo pa je usledio raskid, ali se pretpostavlja da ga je Ainara ostavila zbog neprimerenih snimaka iz noćnog kluba u Nišu, kada je, za vreme odigravanja Kupa Radivoja Koraća, usnimljen sa nekoliko mlađih devojaka.

Vildoza je imao dva lica u crveno-belom dresu - ono pomenuto je trajalo sve do raskida, a onda je usledilo drugo kog se zvezdaši nerado sećaju.

Ipak, Argentinac je vrlo brzo našao ljubavnu zamenu, a, iako se jedno vreme spekulisalo da između njega i poznate pevačeice Teodore Džehverović ima nečega, to ipak nije bilo tačno, pošto je Vildoza već duže vreme u ljubavnoj romansi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

Republika

Foto: Instagram-com

Milicin Instagram "stori"

- Najbolji rođendan ikada, hvala ti što me činiš najsrećnijom devojkom na svetu, napisala je Milica uz kraći video snimak na kom se vidi kako ona i Luka piju vino.

Romansa se nastavila i nakon prelaska iz Beograda u Atinu, mada mu u grčkom velikanu mu nije krenulo kao po loju, i dalje u vezi sa lepom Milicom, koja mu je poslala poruku za svoj rođendan.

Njih dvoje su zajedno nešto više od pola godine,  Milica je rođena 24. decembra 1999. godine i u Atini je sa Vildozom proslavila svoj 24. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading