OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Detalj koji nije viđen u TV prenosu! Fudbaleri Sitija i Fluminensea žestoko se POTUKLI posle meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na stadionu u Džedi.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Detalj koji nije viđen u TV prenosu! Fudbaleri Sitija i Fluminensea žestoko se POTUKLI posle meča! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija su prvi put u istoriji osvojili Svetsko klupsko prvenstvo, savladavši u Džedi brazilski Fluminense rezultatom 4:0.

Dvostruki strelac za aktuelnog prvaka Evrope bio je Hulijan Alvares u prvom i 88, Ninjo je autogolom u 27. minutu povećao na 2:0, dok je Fil Foden postigao treći pogodak u 72. minutu.

"Građani" su osvajanjem interkontinantelne titule zaokružili maestralnu sezonu sa osvojenih pet velikih trofeja. Najbolji su bili u Premijer ligi, Ligi šampiona, FA kupu, UEFA Superkupu i u petak na klupskom šampionatu sveta u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Mančester sitija sa pobedničkim peharom

Ujedno, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ispisao je fudbalsku istoriju kao prvi trener koji je pobedio u takmičenju sa tri različita kluba, pošto je već tri puta osvojio Svetsko klupsko prvenstvo tokom perioda u Barseloni i Bajernu iz Minhena. Istovremeno, Španac je postao prvi stručnjak koji je čak četiri puta osvajao ovo takmičenje sa tri različita klubova, kao strateg "građana", Katalonaca i nemačkog giganta.

Ipak, mnogima je "promakla" tuča igrača po završetku utakmice, koja se nije videla u TV prenosu! U centru pažnje našli su se prgavi Felipe Melo i kapiten "građana" Kajl Voker. Njih dvojica su se našli u klinču, taj detalj je "namerno promakao" kameri.

UEFA po pravilu ne prikazuje na TV ovakve vrste incidenata, kao ni upade navijača na teren, pa su organizatori direktnog prenosa želeli da po svemu sudeći nisu želeli da u svet pošalju lošu sliku, ali su zakasnili.

Odmah se na društvenim mrežama pojavio snimak koji su objavili brazilski mediji, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading