ŽESTOKO, KAKO SAMO ONA UME: Sneža Borjan poslala BRUTALNU poruku Baharu!

Autor: P. Z.

Sport

21.12.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospođetina stavila tačku na Barakovu epizodu u Crvenoj zvezdi.

ŽESTOKO, KAKO SAMO ONA UME: Sneža Borjan poslala BRUTALNU poruku Baharu!

Foto: Instagram/snezanafi

Snežana Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde prepustili su prvo mesto i titulu jesenjeg prvaka ekipi Partizana, pošto su u poslednjem meču jesenje polusezone poraženi na 171. večitom derbiju.

Taj neuspeh je naterao čelne ljude kluba iz Ljutice Bogdana da se posle samo šest meseci zahvale treneru Baraku Baharu na saradnji.

Takav potez je sa oduševljenjem prihvatila Snežana Borjan, supruga Milana Borjana koga je Bahar oterao maltene prvog dana po dolasku u Zvezdu.

Nije važno što si mi upropastio odmor u Parizu, ali je važno to što si upropastio snove mnogih navijača Crvene zvezde. Pogrešna odluka, šefe!!! - napisala je Sneža na storiju.

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Stori Snežane Borjan

Takođe, zbog emotikona telefonske slušalice, poslednji deo se može prevesti i kao "pogrešan poziv, šefe", pošto je gospođa Borjan evidentno aludirala na to kako je Izraelac po dolasku na Marakanu obavestio kapitena da nije poželjan u timu.

Slično kao njegova supruga reagovao je i sam Borjan, koji je trenutno na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Footballers wifey

21.12.2023 15:04

Zanimljivo je što ovakve persone komentarišu odluke mnogo pametnijih od sebe... Više je nju pogodilo što nije stigla do Pariza nego što je muž otpušten 😁 Bolje bi bilo da nađe sebi pošten posao i plati za promenu sebi put 😉 Sreća nismo sve iste pa ne zavisimo od karijere supruga.