SPAJIĆ SE IZVINJAVA NAVIJAČIMA NAKON PORAZA: Štopera Zvezde UZDRMAO poraz!

Autor:

Sport

20.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Spajić osetio je potrebu da se izvini svim pristalicama aktuelnog srpskog šampiona.

SPAJIĆ SE IZVINJAVA NAVIJAČIMA NAKON PORAZA: Štopera Zvezde UZDRMAO poraz!

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su kratkih rukava u 171. večitom derbiju nakon poraza od Partizana rezultatom 2:1. Crveno-beli su došli u goste protivniku koji se nalazio u lošoj formi, ali je Igor Duljaj potpuno taktički nadmudrio već bivšeg trenera kluba iz Ljutice Bogdana, Baraka Bahara i sačuvao pobedu u Humskoj 1. 

Povodom poraza emotivno je govorio Uroš Spajić, defazivac Crvene zvezde. 

- Imali smo šansi u prvom poluvremenu. Penal je usledio zbog pada koncentracije. Imali smo taktičkih problema u prvom poluvremenu i dali smo samopouzdanje igračima Partizana. Igrali su hrabro - naveo je Spajić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Uroš Spajić u dresu Crvene zvezde

Bivši igrač Anderlehta, Fajenorda i Tuluza stavlja odgovornost na igrački kadar, ali takođe prihvata poraz stoički i pošteno. 

- Podbacili smo, nismo igrali na našem nivou. Nismo igrali kako treba, hrabro i jako. Veoma mi je žao zbog naših navijača, odgovornot je svačija. Idemo dalje, nije kraj sveta - rekao je vidno razočaran Spajić. 

Partizan je pobedom došao do 47. poena u najkvalitetnijem rangu srpskog fudbala. Trijumfom su ostavili večitog rivala iza sebe, a Crvenoj zvezdi ostaje da nastavi disati za vratom ljutom rivalu s obzirom da se nalazi u zaostatku od samo jednog boda. 

Ovu trku će crveno-beli, kao što je pomenuto, nastaviti sa novim stručnjakom. Kako mediji prenose, Barak Bahar je odma nakon derbija postao bivši, a na klupu će dobro poznato lice na Marakani, Vladan Milojević.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading