ODVEO SRBIJU NA EVROPSKO PRVENSTVO, A SAD MENJA KLUB! Štoper na meti najvećeg iznenađenja Serije A!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolonja je ozbiljno "zagrizla".

ODVEO SRBIJU NA EVROPSKO PRVENSTVO, A SAD MENJA KLUB! Štoper na meti najvećeg iznenađenja Serije A!

Foto: Starsport

Nedavno je Miloš Veljković bio jedan od protagonista plasmana reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, kada nam je prvencem u dresu nacionalnog tima doneo vođstvo u Leskovcu nad selekcijom Bugarske. Iako meč nije odigran najbolje od strane izabranika Dragana Stojkovića, može se pohvaliti Veljković koji je bio na mestu. 

Prve minute upisao je pod vođstvom Mladena Krstajića na prijateljskom meču protiv Kine 2017. godine, dok je prvi put startovao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada su se mnogi zapitali: "Šta će ovaj ovde?".

Ipak, Miloš je neko ko je osvojio titulu svetskog prvaka tri godine ranije na Novom Zelandu sa mladom reprezentacijom Srbije, dok se sada, pet godina nakon Mundijala u Rusiji, može zaključiti da Veljković ima sasvim korektnu karijeru.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Veljković

Nije želo letos da menja klub. Ostao je veren Verderu i osmu sezonu nastupa u zeleno-belom dresu. Odluka je očekivana pošto mu dobro ide, ali postoji opcija da se u januaru preseli u Italiju, jer je Bolonja ozbiljno "zagrizla" za reprezentativca Srbije. Rukovodstvo kluba sa “Renato Dalare” je procenilo da treba da se pojača odbrana i prvi pik im je Miloš Veljković. Priča je već otvorena i uskoro može da se očekuje da italijanski klub uputi zvaničnu ponudu Verderu.

Dugo već štoper nastupa za tim iz Bremena, u koji je pristigao 2016, dok mu važeći ugovor ističe u leto 2025. godine, a prelazak u “kalčo” sigurno je novi izazov u karijeri. Sledi završni čin i dve strane treba da postignu sporazum. Italijanski klub je spreman da isplati klauzulu za defanzivca, koja iznosti između 4.000.000 i 5.000.000 evra.

Videćemo hoće li Veljković nakon osam godina napustiti Nemačku i preseliti se južnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading