KAKVE PRSTE IMA VAŠ PARTNER? Ovo će ga RAZOTKRITI DO "GOLE KOŽE", znaćete kako diše!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednu grupu spadaju zgodni i šarmantni koji se lako svima dopadnu.

KAKVE PRSTE IMA VAŠ PARTNER? Ovo će ga RAZOTKRITI DO "GOLE KOŽE", znaćete kako diše!

Foto: reddit

Svaki deo vašeg tela mnogo može da otkrije o vama, čak i kada nešto ne želite da podelite sa drugima. Ovoga puta, tajna leži u vašem domalom prstu i kažiprstu koji mogu da otkriju kakva ste osoba. Ovaj test se odnosi samo na muškarce, jer je dužina prstiju dovedena u vezu sa nivoom testosterona kod pripadnika "jačeg pola". Postoje tri vrste na koje bi trebalo obratiti pažnju - A, B i C, piše "Tips and Tricks".

A. Domali prst je duži od kažiprsta

Ovi muškarci su šarmantni i mogu se slagati sa svima. Ipak, malo su agresivniji i brzo rizikuju. To takođe znači da ovakva osoba često zarađuje više od svojih kolega s kraćim domalim prstom.

Foto: pexels.com

Pogledajte prste muškarca koji vam se dopada i saznajte mnogo toga o njemu

B. Domali prst je kraći od kažiprsta

Muškarci s ovakvim rukama su izuzetno sigurni u sebe i čak mogu biti pomalo narcisoidni. Oni nemaju problem da često budu sami i ne vole da ih uznemiravaju. Međutim, kada je u pitanju ljubav, oni su manje samouvereni, jer nisu oni ti koji će napraviti prvi korak i preuzeti inicijativu. Takođe, ovaj tip ljudi nije onaj koji voli da se sve pita i da u svemu bude glavni.

C. Domali prst i kažiprst su iste dužine

Možda ovo već dovoljno govori. Muškarci s ovakvim rukama su dobri posrednici, vrlo odani i puni ljubavi. Kod ovakvih tipova muškaraca je sve uravnoteženo. Smireni su i čini se da sa njima sve teče glatko, bez trzavica i problema.

Da li prepoznajete sebe ili dragu osobu u jednoj od ovih kategorija?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading