POTPUNI PREOKRET: Nemanja Radonjić OSTAJE u Torinu! Predsednik kluba "POLUDEO" zbog LAŽI!

Autor:

Sport

06.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije ima poverenje prvog čoveka "bikova".

POTPUNI PREOKRET: Nemanja Radonjić OSTAJE u Torinu! Predsednik kluba "POLUDEO" zbog LAŽI!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Spekulisalo se da je Nemanja Radonjić na izlaznim vratima Torina, izjave trenera Ivana Jurića doprinele su ovakvoj situaciji, a transfer lista za reprezentativca Srbije bila je spremna već u januaru.

Hrvatski stručnjak na klupi Torina nije zadovoljan Nemanjinim zalaganjem.

-Prošle sezone je odigrao najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Nekada nije u stanju da trenira dobro što nije prihvatljivo na ovom nivou. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on traći svoju karijeru. Trebalo bi da sledi primer Nikole Vlašića, koji je 'rastao' u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može da razume to - rekao je Jurić koji je potom izostavio Nemanju sa spiska igrača za utakmicu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

 

Međutim, dogodio se preokret od strane čelnih ljudi "bikova" koji ne planiraju tako lako da se reše brzonogog krilnog napadača.

 Sportski direktor Davide Vinjati i predsednik Urbano Kairo oštro su demantovali bilo kakav transfer.

- Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigde. Videćemo šta će biti na tržištu… Ima još mnogo utakmica, možda će već na sledećoj igrati i biti dobar. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizan - rekao je Vinjati.

Na sportskog direktora nadovezao se predsednik kluba.

- Besan sam na onoga ko je pustio tu laž u javnost. Radonjić se povredio na treningu i zbog toga nije bio na klupi jer je, složićete se, beskorisno stavljati rezervne igre na koje ne možete da računate. Nema ništa od tih insinuacija, Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao - rekao je Kairo.

Dakle, Nemanja će dobiti još jednu priliku. Vreme je da je iskoristi i zablista. Nadamo se da će biti maksimalno spreman za Evropsko prvenstvo i da će sa svojim drugovima iz reprezentacije obradovati naciju i doneti dugo čekani uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading