HRVAT PROGOVORIO O SRBINU! Evo kakva SUDBINA čeka Piksijevog "orla"!

Autor:

Sport

10.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde u nemilosti kod Igora Jurića.

HRVAT PROGOVORIO O SRBINU! Evo kakva SUDBINA čeka Piksijevog "orla"!

Foto: www.profimedia.rs

Poslednje četiri utakmice Torina, protekle su bez Nemanje Radonjića u protokolu. Nije srpski reprezentativac doživeo nikakvu povredu, već se trener "bikova" Igor Jurić odlučio da bivšeg igrača Crvene zvezde pošalje na pauzu.

Vratio se Radonjić u sastav protiv Sasuola, što je u italijanskim medijima opet pokrenulo pitanje njegove minutaže.

Jurić je ostao "zakopčan", kada je u pitanju Radonjićev status. Najavio je samo da će ga koristiti, a u kom periodu i dalje je nepoznato. Ipak, postoje indicije da će Nemanja ponovo na teren protiv Monce u subotu.

Foto: www.profimedia.rs

trener Torina Igor Jurić (desno)

- Igramo sa dva napadača i to je velika mana kada je u pitanju status Radonjića. Koristiću ga kada budem procenio da je pravo vreme - kaže Igor Jurić, koji je tokom trenerske karijere uspešno sarađivao sa srpskim fudbalerima.

Upozorava šef struke "bikova" da će predstojeća utakmica biti izuzetno naporna za njegove izabranike.

- Biće jako teško. Pokazuje to i položaj oba tima na tabeli. Želim i da se izvinim svima koji su moje gestikulacije na meču sa Sasuolom pogrešno protumačili. Trener mora da se kontroliše, ali je bio pravi trenutak da pustim emocije - dodaje hrvatski stručnjak.

Torino i dalje nema vođu na terenu, što je Hrvat jasno potvrdio.

- Nemamo jednog lidera, ali ima mnogo igrača koji su uključeni u taj proces. Veoma sam srećan kako tim reaguje. Možda će nam trebati još neko vreme da pronađemo ono što nam treba - istakao je Igor Jurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading