SRBIN DONEO BOD MONCI! Milinković-Savić SPAŠAVAO "bikove"! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji meč subotnjeg programa 12. kola Serije A između Monce i Torina završen je nerešenim rezultatom 1:1 (0:0).

SRBIN DONEO BOD MONCI! Milinković-Savić SPAŠAVAO "bikove"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Ivan Ilić postigao je prvenac u dresu Torina ove sezone. Piksijev "orao" je posle asistencije Zapate u 55. minutu doveo svoj tim u vođstvo na gostovanju Monci - 0:1.

Međutim, nisu gosti izdržali do kraja, pošto je domaćin došao do boda golom Kolpanija samo 10 minuta posle primljenog gola.

Imali su šansu fudbaleri Monce za potpuni preokret, ali im je pobedu "ukrao" Vanja Milinković-Savić, "jedinica" srpske fudbalske reprezentacije je fantastično nogama odbranio udarac Karbonija u 90+1. minutu.

Treba reći da je Ilić imao još jedan vrlo dobar pokušaj u 80. minutu, kada je šutirao iskosa sa desne strane, ali ga je izblokirao u poslednjem trenutku Di Gregorio.

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, još jedan član "orlova" Nemanja Radonjić ušao je u igru kod Torina tek u 86. minutu, ali je upisao dobar prodor, međutim, nije imao vremena više da pruži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading