IZRAELAC OBJASNIO LOŠ START ZVEZDE! Bahar OTKRIO zbog čega igra ISPAŠTA!

Autor:

Sport

11.11.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde govorio je posle meča na konferenciji za medije.

IZRAELAC OBJASNIO LOŠ START ZVEZDE! Bahar OTKRIO zbog čega igra ISPAŠTA!

Foto: Starsport

Klub sa Marakane uspešno je prebrodio gostovanje u Pančevu i megdan Železničaru napustio uzdignute glave, iako je domaćin do samog finiša vodio golom Lazara Romanića.

Preokret i trijumf crveno-belima doneli su rezervisti Mirko Ivanić i Jovan Mijatović, koji je u 76. minutu postigao pogodak vredan tri boda za konačnih 2:1.

Šef struke srpskog šampiona Barak Bahar je posle meča na konferenciji naglasio da je njegov tim loše započeo meč, ali da je u drugom poluvremenu posle izmena i bolje igre ostvarena pobeda.

- Bila je sjajna atmosfera, sjajan je bio i teren, moderan i dobar za igru. Loše smo počeli, kao i obično, primili smo lep gol i onda smo morali da jurimo prednost. Nismo igrali pametno, u drugom poluvremenu smo napravili neke izmene i uspeli da damo golove i došli do pobede - rekao je Bahar.

Republika

Foto: Starsport

 

Osvrnuo se potom na pitanje da li je moguće da Zvezda strepi od pretposlednje ekipe u Superligi Srbije:

- Ovo je fudbal. Ne možete dobiti svaku utakmicu i igrati dobro na svakom meču. Sezona je duga, znamo da su očekivanja velika, ali nakon završetka lige ćemo da izvlačimo zaključke. Ide nam teže u poslednje vreme, na poslednje četiri utakmice i danas nismo izgledali dobro, ali uspeli smo da se izdignemo i da dođemo do pobede.

Prokomentarisao je zatim i loš početak njegovog tima u gotovo svakom duelu:

- To je nešto što moramo da proverimo. To je nešto što ću ja lično da proverim. Imamo reprezentativnu pauzu pred nama, tako da ćemo iskoristiti priliku da sve izanaliziramo. Ono što je dobra stvar je da je Zvezda uspela da se izdigne i da igrači koji ulaze sa klupe uvek mogu da pomognu ekipi.

Najavio je i bolju Zvezdu u nastavku trke za bodove:

- Ne treba da zaboravimo da Zvezda treću ili četvrtu utakmicu igra izuzetno važan meč, treba se prilagoditi posle utakmica Lige šampiona, igračima to nije lako, ali nije izgovor. Takođe, često smo prinuđeni da rotiramo u igri, pa možda igra ispašta, ali najbitnije je da pobeđujemo - istakao je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading