SAZNAJEMO! "BOMBA" NA MARAKANI! Zvezda VRAĆA Milana Pavkova! Postoji jedan USLOV!

Autor:

Sport

10.11.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija će ponovo igrati u crveno-belom dresu.

SAZNAJEMO! "BOMBA" NA MARAKANI! Zvezda VRAĆA Milana Pavkova! Postoji jedan USLOV!

Foto: Starsport

Kuburila je Crvena zvezda ove jeseni s efikasnošću, kako na domaćoj sceni, tako i u Ligi šampiona, u mečevima protiv Jang Bojsa i Lajpciga.

Iako su izabranici Baraka Bahara u svakom od pomenutih postigli gol, protiv Švajcaraca i dva, nisu uspeli da upišu "prvenac" u najelitnijem klupskom takmičenju.

Bio je to signal za upravu srpskog prvaka da reaguje i već u narednom prelaznom roku dovede "bombu" zimske fudbalske pijace!

Kako saznaje "Republika", Milan Pavkov, čovek koji je srušio moćni Liverpul u godini kada su "redsi" pokorili Evropu, vratiće se iz Al Fajhe u klub gde je i stekao afirmaciju.

Foto: Starsport

 

Momak rođen u Begeču je tokom igranja u Zvezdi za pet sezona, odigrao 106 utakmica i postigao 49 golova, te s pravom ušao u srca delija, igrama i zalaganjem na terenu.

Od 2017. do 2022. nastupao je za klub iz Ljutice Bogdana, da bi potom potpisao trogodišnji ugovor s ekipom koju s klupe predvodi nekadašnji igrač i trener Partizana Vuk Rašović.

Pavkov će po povratku na Marakanu igrati samo u Superligi Srbije, budući da nije licenciran za Ligu šampiona, odnosno, pomoći Baharovom timu da nadoknadi bodovni zaostatak za večitim rivalom i liderom domaćeg prvenstva Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading