TERZA, GREŠIO SAM! Bahar prihvatio odgovornost za slabu igru, ODRŽAN HITAN SASTANAK S UPRAVOM! Evo do kada sigurno ostaje u Zvezdi!

Autor:

Sport

09.11.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac, barem zasad, ima poverenje vrhuške crveno-belih.

TERZA, GREŠIO SAM! Bahar prihvatio odgovornost za slabu igru, ODRŽAN HITAN SASTANAK S UPRAVOM! Evo do kada sigurno ostaje u Zvezdi!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Poverenje u trenera Crvene zvezde Baraka Bahara ne samo da je poljuljano, već se u javnosti nameće pitanje da li je njegovo vreme na Marakani isteklo?! Nakon drugog prvenstvenog poraza, mnogi su počeli da govore o mogućem odlasku Izraelca sa klupe srpskog šampiona. Kritike su se intenzivirale nakon neuspeha od Čukaričkog i remija sa TSC, a vrhunac je bio katastrofalni uvod u meč sa Lajpcigom u Ligi šampiona.

Iako su se stvari popravile u nastavku meča protiv nemačkog tima, Bahar je i dalje na meti kritika zbog brojnih taktičkih grešaka. Ipak, poslednje informacije govore da će Izraelac ipak "preživeti" na klupi Crvene zvezde, barem do daljeg.

Foto: FK Crvena zvezda

UPOZORENJE TRENERU: Funkcioneri Crvene zvezde

Verovali su Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Marko Marin da će bivši trener Makabija iz Haife biti temelj neke nove, moderne Zvezde. Verovali su u njegovo znanje čak i pre eliminacije u plej-ofu Lige šampiona, pa je dobio odrešene ruke da bude okosnica projketa "Evropska Zvezda". Stoga, njegova smena urušila bi za kratko vreme sve planirano. Takođe, znajući da je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom, raskid bi mogao da predstavlja i veliki finansijski udarac za klub.

Utakmica s Lajpcigom doterala je cara do duvara, pa je morala da reguje uprava. Zakazan je hitan sastanak, što zapravo nije ništa novo u odnosu dve strane. A, Bahar je priznao da je napravio loše izbore u pogledu sastava tima. On je tada rekao da bi morao da promeni neke stvari kao što su izbor igrača poput Koste Nedeljkovića, Šerifa Endijaja i Marka Stamenića.

Iako je Bahar bio samokritičan, pitanje je da li je to dovoljno da povrati poverenje navijača i uprave. Ipak, za sada se čini da će Izraelac ostati na klupi Crvene zvezde i u narednim utakmicama, uključujući i večiti derbi koji je zakazan za 20. decembar.

Uprkos tome, nezadovoljstvo među navijačima i u javnosti i dalje tinja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading