RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO PROZVAO BAHARA: "Baca prašinu u oči! Umesto u Evropi, papira jedino Radniku iz Surdulice"

Autor:

Sport

06.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On nema kvalitet"!

RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO PROZVAO BAHARA: "Baca prašinu u oči! Umesto u Evropi, papira jedino Radniku iz Surdulice"

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde se već neko vreme su u rezultatskoj krizi, što se odražava na plasman na tabeli Superlige Srbije gde imaju tri boda manje od lidera Partizana.

Mnogi upiru prstom u trenera Baraka Bahara i krive za slabe rezultate, što je bio povod kolegama sa Maxbet sport radija za razgovor sa Radetom Bogdanovićem.

- Može on da uigrava šta hoće, to je takozvana "mazalica", to je bacanje prašine u oči, on nema kvalitet. Crvena zvezda sa ovim igračima je napravljen da bi parira u Evropi, on sada parira Radniku iz Surdulice ili manjim klubovima sa manjim budžetima. Prividnu stvar je napravila Crvena zvezda da je veliki novac investirala, ali ta količina novca neoslikava kvalitet fudbalera koji je došao u njene redove. Plata veća od 100 hiljada evra ne govori da je to dobar fudbaler. Videlo se u ovih nekoliko kola u Evropi da je Crvena zvezda puna Kulibalija - rekao je Rade Bogdanović.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bogdanović

Fudbalski analitičar potom se osvrnuo na šampionsku trku.

- Liga je jako loša. Nema potrebe da se pretvarmo da ne vidimo da se ovde lopta gura, a ne šutira. Pokušava da se kopira evropski fudbal. Partizan će da bude prvi do kraja jesenjeg dela sezone, a na proleće neka mu je Bog u pomoći. Zvezda će da bude šampion. Ova vladajuća struktura u fudbalskom klubu ne može da podnese da ne bude blizu kase i novca Evropske kuće fudbala. Videćete VAR i prevere, videćete mnogo štošta od onog što smo već viđali na fudbalskim terenima - dodaje Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading