REPUBLIKA "SAZNAJE"! Megapreokret! Zvezda donela IZNENADNU odluku!

Autor:

Sport

10.11.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli promenili plan priprema.

REPUBLIKA "SAZNAJE"! Megapreokret! Zvezda donela IZNENADNU odluku!

Foto: Starsport

Iako se još nije završila jesenja sezona, na Marakani uveliko razmišljaju o narednim zimskim pripremama i lokaciji gde će ih obaviti.

Januar je sve bliži, a tokom minule sedmice pojavila se informacija da bi šampion Srbije pripreme za prolećni deo sezone mogao da odradi u Kataru gde će odigrati jake utakmice protiv klubova iz Rusije, Katara i turske. Poziv je stigao u Ljutice Bogdana 1a, međutim…

Uprava Crvene zvezde je odustala od prvobitnog plana, jer je problem nastao u terminima. Naime, Rusima prolećni deo sezone počinje tek u martu i prijateljski mečevi su planirani za februar.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Nasuprot tome, obaveze za izabranike Baraka Bahara počinju u prvenstvu već početkom februara, dok će sredinom meseca uslediti i utakmice u Ligi Evrope, ukoliko se Beograđani plasiraju na treću poziciju Grupe G u Ligi šampiona.

Podsetimo, Mančester siti i Lajpcig su već prošli dalje, dok će u sledećem okršaju na terenu Jang Bojsa, Zvezda i Švajcarci odlučivati direktno o opstanku na evropskoj sceni.

Upravo zbog ovakvog raspleta situacije, Crvena zvezda će zimske pripreme obaviti u dobro poznatoj bazi u Beleku u Antaliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading