HRVAT ČUPA KOSU ZBOG RADONJE: "Nemanja, TRAĆIŠ svoju KARIJERU! Nije u stanju da TRENIRA"

Autor: M. M.

Sport

05.12.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Jurić govorio je o trojici Srba koje predvodi s klupe Torina.

HRVAT ČUPA KOSU ZBOG RADONJE: "Nemanja, TRAĆIŠ svoju KARIJERU! Nije u stanju da TRENIRA"

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Fudbaleri Torina pobedili su Atalantu sa 3:0 u prethodnom kolu Serije A, a u protokolu nije bilo Nemanje Radonjića. 

Mediji na Apeninima pišu o svađi njega i trenera Ivana Jurića. Izajve Hrvata govore tome u prilog.

Prošle sezone je odigrao najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Nekada nije u stanju da trenira dobro što nije prihvatljivo na ovom nivou. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on traći svoju karijeru. Trebalo bi da sledi primer Nikole Vlašića, koji je 'rastao' u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može da razume to - rekao je Ivan Jurić i osvrnuo se na drugu dvojicu Srba među "bikovima".

- Kao i ostatak tima, Ivan Ilić je imao težak pad, i po mom mišljenju, bio je malo isključen, ali je počeo da radi kako treba i od meča sa Sasuolom se popravio. Sada nastavlja da raste i ne sme da ponavlja greške iz mladosti. Mora da radi naporno jer je on vrlo dobar na obe strane terena i ima kvalitet - dok o Vanji Milinkoviću Saviću kaže sledeće: 

- Srećan sam zbog njega, jer ima veliki potencijal. Radio je dobro tokom nedelje i mora da nastavi ovako, on nam daje sigurnost i samopouzdanje. Danas je bio savršen, mnogo nam je pomogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading