TRENER TORINA UVREDIO NAVIJAČE, PA CVIKAO: Huligani upali na trening i održali lekciju Juriću zbog "srednjaka"!

Autor:

Sport

08.11.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonovi su bili žestoki!

TRENER TORINA UVREDIO NAVIJAČE, PA CVIKAO: Huligani upali na trening i održali lekciju Juriću zbog "srednjaka"!

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

Hrvatski stručnjak na klupi italijanskog TorinaIvan Jurić, našao se u centru pažnje tamošnje javnosti nakon što je tokom utakmice protiv Sasuola svojim navijačima pokazao srednji prst. Već danas, najvatreniji navijači "bikova" banuli su na trening i održali mu lekciju zbog toga, pišu mediji na Apeninima.

Tim Nemanje Radonjića i Ivana Ilića slavio je protiv gostiju sa 2:1, a Jurić je zbog suspenzije susret posmatrao iz svečane lože. Fanovi Torina su tokom utakmice protestvovali protiv trenera i ekipe zbog loših rezultata, a na stadion su ušli tek u 15. minutu, kao izraz nezadovoljstva.

U trenuku slavlja zbog pobede, Hrvat im je na kraju utakmice pokazao srednji prst, a sve su zabeležile kamere na stadionu. Zbog toga su navijači odlučili da reaguju i oko desetak ultrasa Torina upalo je na današnji trening i održe mu lekciju.

 

 

Razgovor je trajao pola sata, tonovi su bili žestoki, ali je razgovor bio pozitivan u cilju pronalaženja rešenja i poboljšanja odnosa. Prema svemu sudeću, Jurić će ostati na klupi Torina do kraja sezone, a potom napustiti klub.

Torino nakon 12. kola u Seriji A zauzima 12. mesto sa 15 bodova i nije daleko od pozicija koje vode u evropska takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading