SRPSKI ŠTOPER JANUARSKA BOMBA BORUSIJE? Mašovića žele na VESTFALENU!

Autor:

Sport

16.12.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Bohuma potencijalno bi mogao da napravi veliki iskorak u karijeri.

SRPSKI ŠTOPER JANUARSKA BOMBA BORUSIJE? Mašovića žele na VESTFALENU!

Foto: Starsport

Srpski defanzivac Erhan Mašović igra odlično u Bundesligi, a dokaz kvaliteta štopera Bohuma jeste interesovanje jednog od najvećih klubova Nemačke, Borusije iz Dortmunda.

Kako prenose mediji, Mašović bi već u januaru mogao da pređe u žutu opremu, s obzirom da su "milioneri" spremni da plate obeštećenje.

Aktuelni ugovor bivšeg igrača Čukaričkog važi do 2025. godine, a navodno postoji i izlazna klauzula u ugovoru koja se aktivira na ponudu od 12 miliona evra. 

Iz Bohuma nisu davali izjave u vezi potencijalnog transfera. Poslednje što su ljudi na najvišim pozicijama kluba obelodanili jeste ponuda Spartaka iz Moskve u vrednosti od 10 miliona evra. Dogovor sa rusima nije postignut zbog neslaganja oko plate igrača. Zanimljivo je i to da je umesto Mašovića, u Spartak stigao drugi igrač iz Srbije, Srđan Babić. 

Deluje da bi Dortmund bio dobra sredina za odbrambenog igrača Bohuma. "Milioneri" se nalaze u problemu sa štoperima. Stoga bi, prema rečima trenera Edina Terzića, bivši igrač Čukaričkog bio bi pravo rešenje, ali i zalog za budućnost, jer je čak deset godina mlađi od Humelsa, koji je imao nekoliko kikseva.

Dortmund trenutno zauzima petu poziciju na tabeli Bundeslige, a takođe je i ostvario plasman u osminu finala Lige šampiona kao prvoplasirani u verovatno najtežoj grupi ove sezone. Primetno je da bi iskorak ka Borusiji predstavljao veliki napredak u odnosu na Bohum koji leži tek na 14. mestu u nemačkom prvenstvu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading