TSC DEMOLIRAN NA POLUVREMENU: Olimpijakos dao tri, a mogao je VIŠE!

Autor:

Sport

14.12.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSC ne izgleda kao neko ko može da parira višestrukom šampionu Grčke.

TSC DEMOLIRAN NA POLUVREMENU: Olimpijakos dao tri, a mogao je VIŠE!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a

Fudbaleri TSC gube sa tri prema nula na poluvremenu utakmice u okviru poslednjeg kola Lige Evrope. Tim iz Bačke Topole izgleda kao da nema rešenje za brzonoge igrače grčkog velikana.

Utakmica je počela mirno, što odgovara značaju koji meč nosi. Obe ekipe kao da su odmeravale snagu ovog drugog i pažljivo tražile propust protivnika. 

Taj propust je došao u 21. minutu kada je fudbaler Olimpijakosa, El Kabi, posle centaršuta uspeo najbolje da se snađe u "sendviču" štopera TSC. Ilić nije video gde je lopta, a ona je upravo završila iza njegovih leđa. 

Primljeni gol je malo razdrmao srpsku ekipu, koja je krenula da igra otvorenije. Zbog ofanzivnijeg pristupa, krila Olimpijakosa imala su više mesta za "plesanje", tako da je u 35. minutu zašuštala mreža TSC. Na kraju je gol, posle asistencije iz VAR sobe, poništen na sreću ekipe iz Bačke Topole. 

Ono što se nije desilo u  35. dogodilo se u 40. minutu. Igrači TSC nisu mogli da odbiju napade Olimpijakosa, te je Podens magičnim driblinzima prevario odbranu srpske ekipe, i zatresao mrežu takozvanom "kiflom". 

Nakon drugog gola, izabranici Žarka Lazetića su se raspali. Za samo dva minuta usledio je još jedan gol Podensa - gol koji je verovatno okončao sve nade da Topolčani mogu do proleća u Evropi. 

Ostaje da se vidi u kakvom će raspoloženju izaći ekipa TSC u nastavku meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading