DA LI JE BILO DOSTA? Još jedan fudbalski as najavio KRAJ karijere!

Autor:

Sport

10.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je kraj...

DA LI JE BILO DOSTA? Još jedan fudbalski as najavio KRAJ karijere!

Foto: Tanjug/AP

Đorđo Kjelini

Prekaljeni italijanski fudbalski as Đorđo Kjelini poslednje dve sezone nastupa u američkom MLS gde je sinoć po poslednji put zadužio dres Los Anđelesa

Iskusni štoper (potencijalno) nije okončao svoju epizodu "preko bare" slavno, s obzirom da je njegov tim sinoć poražen u finalu Kupa od Kolumbus Krua.

- Bilo je ovo prelepo putovanje. Rekoh i juče, jedan od dva tima je morao da izgubi. Što se tiče mene, možda mi je bila i poslednja utakmica. Bio sam veoma fokusiran. Sada imam potrebu da uživam sa porodicom, da se vratim u Italiju i da donesem konačnu odluku. Ne želim da donesem odluku posle koje ću se predomisliti”, rekao je Kjelini i ujedno najavio vrlo mogući kraj duge i bogate profesionalne karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kjelini u Los Anđelesu

 

Podsetimo, seniorsku karijeru započeo je u dresu Livorna, da bi se ubrzo preselio u Fiorentinu. Klub u kojem je ostavio najdublji trag je svakako Juventus u koji je stigao 2005. i proveo dugih 17 sezona.

Tokom mandata u Staroj dami osvojio je čak 20 trofeja, čime sa pravom nosi epitet jedne od legendi giganta italijanskog fudbala. Odjeknula je kao "bomba" vest pre dve godine da Kjelini napušta tim iz Torina, posle čega je usledila epizoda u "Gradu anđela".

Pored Juvea sa velikim uspehom nastupao je za nacionalni tim Italije od kog se oprostio titulom na Evropskom prvenstvu 2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading