POLICIJA ZATEKLA HOROR, PA IZDALI UPOZORENJE - NA SLOBODI SERIJSKI UBICA! "Ne krećite se sami uveče!" - tri ubistva za kratko vreme, a sve ih povezuje jedna stvar

Autor: T.V.

Svet

02.12.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva tri ubistva beskućnika dogodila su se u ranim jutarnjim satima.

POLICIJA ZATEKLA HOROR, PA IZDALI UPOZORENJE - NA SLOBODI SERIJSKI UBICA! "Ne krećite se sami uveče!" - tri ubistva za kratko vreme, a sve ih povezuje jedna stvar

Foto: Tanjug/AP

Grad Los Anđeles je u stanju šoka nakon tri odvojena ubistva beskućnika u periodu od 26. do 29. novembra.

Policija grada intenzivira napore u cilju hvatanja serijskog ubicu koji je meta najugroženijih članova zajednice.

Šef lokalne policije, Mišel Mur, izjavio je da je formirana specijalna operativna grupa s zadatkom da identifikuje potencijalnog serijskog ubicu. Policija je objavila nadzorne snimke osumnjičenog, muškarca u kapuljači koji se kretao tamnim automobilom.

Sva tri ubistva beskućnika dogodila su se u ranim jutarnjim satima. Mišel Mur je potvrdio da su svi napadi izvedeni dok su žrtve spavale ili se pripremale za noćni odmor.

- Spremni smo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo osigurali sigurnost najranjivijih članova naše zajednice - rekao je šef Mur na konferenciji za novinare. 

 

https://twitter.com/SkyNews/status/1730867886380511288

 

Gradonačelnica Кaren Bas rekla je da se sastala sa službom za beskućnike i navela da čine sve što mogu da učine sklonište i usluge za beskućnike dostupnim.

- Naša poruka zajednici koja nije smeštena je jasna. Pokušajte da ne budete sami večeras. Molim građane koji imaju imaju prijatelje ili članove porodice koji nisu smešteni da ih obaveste o opasnosti koja postoji - navela je gradonačelnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading