PRETI MU DRAKONSKA KAZNA: Pogba pred suspenzijom koja bi mogla da mu OKONČA karijeru!

Autor:

Sport

07.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjem najskupljem fudbaleru sveta smeši se četvorogodišnja pauza

PRETI MU DRAKONSKA KAZNA: Pogba pred suspenzijom koja bi mogla da mu OKONČA karijeru!

Foto: Ap photo

Pol Pogba, fudbaler Juventusa, nalazi se na ivici sankcije koja bi mogla da mu završi karijeru. Tužilaštvo za borbu protiv dopinga u Italiji traži maksimalnu kaznu za bivšeg igrača Mančester junajteda koja glas od četiri godine. 

Da se podsetimo, Pogba je nakon utakmice sa Udinezeom u avgustu pao na doping testu tako što je imao tragove DHEA, zabranjene supstance u Seriji A

Posle ove utakmice bio je privremeno suspendovan, zbog čega mu je Juventus plaćao samo 42.000 evra godišnje od osam miliona neto, koji bi mu sledovali po ugovoru potpisanom 2022. kada je došao iz Mančestera. 

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba u dresu Mančester junajteda

U petak, prvog decembra, ponovo je testiran, time su potvrđeni rezultati iz avgusta. 

Pozna godine nisu jedini problem za Pogbu, već i to što Juventus može da raskine ugovor na njegovu štetu. 

Malo je reći da je karijera nekadašnjeg velikog talenta u padu. Nakon neubedljive epizode u Mančester junajtedu, Pogba je pokušao da se vrati u kolosek povratkom svom bivšem klubu Juventusu, u kojem je pružao najbolje partije u karijeri. 

Na nesreću francuskog veziste, odmah po povratku je zaradio povredu meniskusa koja ga je odvojila od terena dva meseca. Ove sezone je nastupio samo dva puta za Juventus i sada, nakon verovatne suspenzije, nije sigurno da li će se Pogba uopšte vraćati fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading