ZVEZDA JE KAO SITI: Dule Savić OPTIMISTA pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

07.12.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crveno-belih veruje u bolje sutra.

ZVEZDA JE KAO SITI: Dule Savić OPTIMISTA pred nastavak sezone!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Niša sa 5:0 u osmini Kupa Srbije. Crveno-beli su tako ponovili dominicaiju sa početka sezone, kada su ubedljivo pred izabranicima Baraka Bahara padali Vojvodina (5:0), Napredak (4:0), Mladost iz Lučana (4:1), takođe, ne smemo da zaboravimo ni ubedljiv trijumf protiv Fjorentine kada su Italijane dobili sa ubedljivih 5:0 u prijateljskom meču. Nakon toga izgledalo je kao da je srpski šampion u blagoj krizi i mučili su se u domaćem prvenstvu, čak i zabeležili neke neočekivane poraze, kao što je bio slučaj na mečevima sa Voždovcem 3:2 i Čukaričkim 2:1. Takođe, su se i oprostili od proleća u Evropi. 


Ako se pogledaju raniji rezultati, nadamo se da je duel s Radničkim nova prekretnica kluba sa Marakane i da će izabranici Baraka Bahara popraviti formu. Posebno jer ih očekuje duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona, a zatim i večiti derbi, koji bi mogao crveno-bele totalno da vrati u život, pošto trenutno imaju 40 bodova u Superligi Srbije, odnosno tri manje od večitog rivala Partizana. 


Legenda Crvene zvezde Dušan Savić govorio je za portal Republika.rs, a nada se da će pobeda nad Radničkim iz Niša biti prekretnica u sezoni crveno-belih.
Republika

Foto: Starsport

Dule Savić


- Odigrala je Zvezda dobro protiv Radničkog. Može se reći da se bolje snašla u onim vremenskim  uslovima, nego gosti. Pogađali su izabranici Baraka Bahara, što je dobro, i po rezultatu ličili su na tim s početka sezone. Ja bih voleo da nastave u istom smeru i dalje - rekao je Savić.


Dobre partije u narednim mečevima značiće za samopouzdanje tima iz Beograda. 


- Verujem da će Zvezda uspeti ponovo da odbrani titulu i pored toga što zastaju tri boda. Ista situacija je bila u sezoni 2021/22 kada su uspeli da stignu minus od pet bodova. Tako da je sve moguće. Derbi koji je 20. će sve odlučiti, nadam se da će tu izabranici Baraka Bahara biti pravi - istakao je veliki Dule. 


On se posebno raduje meču sa Mančester sitijem.


- Mogu da kažem da su Mančester i Zvezda u istoj situaciji, Siti je rešio pitanje prolaska dalje, a mi smo ispali. Sada će igrati opušteno, bez ikakvog pritiska. Zato verujem da će biti ovo jedan dobar meč. Siguran sam da ćemo gledati dobar fudbal  - zaključio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading