HISTERIJA ZBOG IBRE JUNIORA: ZLATANOV SIN pozvan u reprezentaciju! Nedostupan za izjave, trenirao SAKRIVEN od kamere!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vinsent Ibrahimović u kampu selekcije Švedske za igrače do 15 godina.

HISTERIJA ZBOG IBRE JUNIORA: ZLATANOV SIN pozvan u reprezentaciju! Nedostupan za izjave, trenirao SAKRIVEN od kamere!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića (42), Vinsent (15), pozvan je u kamp reprezentacije Švedske za igrače rođene 2008. godine!

Na treningu mladih fudbalera vladalo je nezapamćeno interesovanje medija, a tokom zagrevanja Vinsent Ibrahimović i njegova grupa su bili udaljeni od kamera, na drugoj strani terena.

- Novinari ne smeju da razgovaraju s njim. Kolektivna ocena je da on ne bi trebao  da bude dostupan medijima. On bi trebalo da dobije prirodniji ulazak u ovo okruženje - kaže potparol Fudbalskog saveza Švedske Petra Torn.

 

 

Ali, kako je rekla tamošnjim kolegama, postoji mogućnost razgovora s nekim od ostalih 65 fudbalera koji konkurišu za konačan sastav u pomenutom uzrastu.

Interesovanje za Vinsenta Ibrahimovića uzorkovalo je da se preduzmu posebne mere obezbeđenja, pošto je nekoliko medijskih kuća pohrlilo u kamp reprezentacije Švedske.

Kako tvrde tamošnji novinari, Ibra junior pokazao je zavidno igračko umeće.

- Sa svoje pozicije centralnog veznog fudbalera ostvario je nekoliko lepih golova i dodavanja, te je ostavio pozitivan utisak - tvrde Šveđani.

Zlatan Ibrahimović ima još jednog sina - Maksimilijana. On je stariji Zlatanov sin i nastupa takođe za Milan, ali za U18 ekipu. Igra na poziciji krilnog napadača.

Popularni Ibra je tokom prebogate karijere postigao više od 400 golova u klubovima koji predstavljaju sam krem klupskog fudbala, dok je za reprezentaciju Švedske odigrao 122 meča i postigao 62 pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading