ŽELJA MU JE DA ZAIGRA U CRVENOJ ZVEZDI: Rade Krunić napušta Milan! Zove ga BALKANSKI TRIO, dobio ponudu KOJA SE NE ODBIJA!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Viču mi da dođem sada, da pokažem ljubav", kaže Srbin iz Foče.

ŽELJA MU JE DA ZAIGRA U CRVENOJ ZVEZDI: Rade Krunić napušta Milan! Zove ga BALKANSKI TRIO, dobio ponudu KOJA SE NE ODBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Rade Krunić (30) je na izlaznim je vratima Milana.

Srbin iz Foče za slavni klub nastupa od 2019. i ima ugovor do juna 2025. Ali, kako javljaju italijanski mediji, pouzdani vezni fudbaler gotovo izvesno promeniće sredinu.

Za razliku od prošle sezone Krunić dobija sve manje priliku da zaigra kod trenera Piolija, što namerava da iskoristi Fenerbahče. Istanbulski klub u svojim redovima ima već trojicu fudbalera s Balkana. Kapitena Srbije Dušana Tadića, kapitena Bosne i Hercegovine Edina Džeka i golmana Hrvatske Dominika Livakovića. 

Reprezentativac BiH (32 utakmice) navodno je dobio ponudu koja se ne odbija. "Tuttosport" piše da mu je ponuđena plata od 3,5 miliona evra godišnje, što je više nego duplo nego na San Siru - 1,5 miliona

Krunić inače ne krije naklonost crveno-belim bojama o čemu je govorio nakon meča sa Milanom u Ligi Evrope pre nekoliko sezona. Rado je odgovorio na pitanje da li će i kada zaigrati u Zvezdi?

- Bože zdravlja. Uvek sam govorio da se nadam da će mi se ta želja ostvariti. Zavisiće kako mi bude išlo u karijeri i meni i Zvezdi. Za šta budemo ja, za šta klub. Dosta treba da se poklopi. Želja i nada uvek ostaju. Ne pomišljam u ovim godinama i na ovom nivou da to uradim - rekao je Krunić u jednom podkastu i dodao:

- Viču mi da dođem sada, da pokažem ljubav. Nije to lako i jednostavno, nema smisla da sada to uradim iz Milana. Možda nekad posle, ako budem spreman i fizički i psihički. Ne bih išao tamo da samo budem tamo i da ukanalim klub, to bi bilo sebično. Ako budem mogao da pomognem i ako oni budu za, ako se poklopi, želja je tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading