OVAJ JEZIVI SNIMAK JE RASPLAKAO SVET! Devojka zarobljena na VULKANU poslala uznemirujući snimak porodici! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.12.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zafirah Zahrim (19) preživela je erupciju vulkana Maunt Marapi u Indoneziji i poslala uznemirujući video-snimak svojoj porodici.

OVAJ JEZIVI SNIMAK JE RASPLAKAO SVET! Devojka zarobljena na VULKANU poslala uznemirujući snimak porodici! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@dailymail

Na snimku se vidi devojka prekrivena pepelom, izbezumljena i zatražila je pomoć od svoje majke. Zahrim je bila zarobljena na planini sa još 18 drugara dok su se bavili planinarenjem.

Porodica je pronašla Zafirah i odvela je u bolnicu gde joj je pružena medicinska pomoć, ali je njena majka izjavila da je u jako lošem psihičkom stanju.


Apokaliptično okruženje na planini Marapi



Na društvenim mrežama se pojavio video-snimak devojke po imenu Jaširli koja je takođe bila zarobljena na planini, prekrivena prljavštinom i pepelom. Međutim, za sada nemamo potvrdu da su ovi snimci autentični.

Vlasti su zabranile stanovnicima i posetiocima da obavljaju bilo kakve aktivnosti u krugu od 3 kilometra od kratera i postavile su drugi najviši nivo uzbune za planinu Marapi. Takođe, spašenima sa mesta erupcije hitno je pružena medicinska pomoć, pri čemu je osmoro ljudi preveženo u bolnice sa ranama od opekotina, a jedna osoba je imala slomljeni ekstremitet.


Erupcija vulkana Maunt Marapi u Indoneziji izazvala je paniku i opasnost po živote ljudi. Vlasti su preduzele mere kako bi zaštitile stanovništvo od daljih opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading