TADIĆ ZAGRMEO POSLE DEBAKLA! Ovo ne sme da nam se PONOVI!

Autor:

Sport

01.12.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolan poraz doživeo je tim iz Istanbula.

TADIĆ ZAGRMEO POSLE DEBAKLA! Ovo ne sme da nam se PONOVI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Fenerbahčea pretrpeli su debakl na gostovanju Nordsjelandu u Danskoj, u okviru 5. kola Lige konferencija. Klub iz Istanbula, koji gaji velike ambicije na sva tri fronta, doživeo je težak poraz od nekadašnjeg Partizanovog dželata izgubivši čak rezultatom 1:6. 

Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić uklopio se u sivilo turskog tima, a posle meča nije krio kritike na svoj i račun cele ekipe.

- Sramno veče. Ovakvi porazi ne bi smeli da nam se dešavaju, jer smo mi Fenerbahče. Izvinjavamo se navijačima koji su došli ovde da nas podrže. Nisu zaslužili da vide ovakav rezultat. Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali. Mentalno i stavom nismo pokazali partiju kakvu smo želeli. Fokusiraćemo se na meč koji nam dolazi u ponedeljak - rekao je Dušan Tadić za turske medije.

Foto: www.profimedia.rs

 

Fener će u sledećem kolu nacionalnog šampionata igrati protiv Sivaspora, pa ima dobru priliku da se iskupi za težak poraz na evro sceni. U poslednjoj rundi Lige konferencija imaće znatno lakši posao, jer dočekuje otpisani Spartak iz Trnave.

Obzirom da se u drugom meču sastaju Nordsjeland i Ludogorec, koji će direktno odlučiti o drugom putniku za narednu fazu takmičenja, Tadićeva ekipa bi pobedom ili remijem (u slučaju da Bugari izgube od Danaca), rešila sve brige i obezbedila plasman u drugu rundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading