BALKANSKI KLAN NA BOSFORU DOBIJA ŠTA GOD POŽELI: Turci o krizi u Fenerbahčeu, tajnu krije TROČLANA vocap grupa!

Autor: M. M.

Sport

01.12.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uticaj Tadića, Džeka i Livakovića...

BALKANSKI KLAN NA BOSFORU DOBIJA ŠTA GOD POŽELI: Turci o krizi u Fenerbahčeu, tajnu krije TROČLANA vocap grupa!

Foto: www.profimedia.rs

Džeko i Tadić

Fenerbahče se našao u velikim problemima nakon što je sinoć izgubio čak 6:1 kod Nordsjelanda u 5. kolu Lige konfrencija, piše turski medij "Fotospor", i dodaje da balkanska kolonija, koju čine Dušan TadićEdin Džeko i Dominik Livaković, nije zadovoljna.

Navodno su kapiten Srbije i BiH nedavno od čelnika kluba zatražili da se stručnom štabu pridruži trener s Balkana koji bi pomogao treneru Ismailu Kartalu. Takođe, navodno je Livaković zahtevao angažman Sandra Žufića, trenera golmana u kojeg hrvatski reprezentativac ima veliko poverenje. Inače, njih dvojica su nekoliko godina uspešno sarađivali u zagrebačkom Dinamu.

Isti izvor navodi da Tadić, Džeko i Livaković imaju posebnu vocap (WhatsApp) grupu i da tamo kritikuju trenera Kartala. Kako saznaje pomenuti medij, klub će bez razmišljanja ispuniti zahteve balkanskih fudbalera, te je naslov današnjeg teksta: "Šta Livaković želi, biće učinjeno".

Podsetimo, Fener je sezonu otvorio s deset uzastopnih pobeda u prvenstvu, ali je u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima upisao samo jednu pobjedu.

Nezadovoljstvo je najbolje ilustrovala Tadićeva izjava nakon neuspeha protiv Danaca.

Sramno veče. Ovakvi porazi ne bi smeli da nam se dešavaju, jer smo mi Fenerbahče. Izvinjavamo se navijačima koji su došli ovde da nas podrže. Nisu zaslužili da vide ovakav rezultat. Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali. Mentalno i stavom nismo pokazali partiju kakvu smo želeli. Fokusiraćemo se na meč koji nam dolazi u ponedeljak - rekao je Dušan Tadić za turske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading