"NIKADA NEĆU ZABORAVITI, KAD SAM U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE..." Aleksandra Prijović i Saša Matić održali emotivan govor, ona prozvala sina u publici!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

04.12.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić pridružio se Aleksandri Prijović na scenu, pa podelio sa publikom zajedničku uspomenu.

 

 

Aleksandra Prijović večeras održava četvrti koncert u Zagrebu, a na sceni joj se, na samom početku, pridružio prijatelj i kolega, Saša Matić, koji je otkrio koliko je ponosan na nju, dok je Prijovićka sa publikom podelila njihove zajedničke uspomene.

- Dragi moji prijatelji, aleksandra je večeras pokazala da muzika i ljubav nema granica kada ste vi u pitanju! ja bih te aleksandra zamolio da sledeći put kad budeš pevala u Zagrebu, ne pet, ne šest, već deset arena da napuniš - rekao je Saša.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Ja moram da vam kažem da me je Saša podržavao i davao mi ljubav od samog početka, i nikada neću zaboraviti da sam na njegovom koncertu pevala trudna, u sedmom mesecu trudnoće, a večeras je moj Aleksandar u publici kada Saša peva sa mnom - rekla je Prijovićka. 

- To je moj imenjak! Najponosniji sam večeras na tebe, Aleksandra - dodao je Matić.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading