OSVANUO KOMPLETAN SPISAK GOSTIJU IZNENAĐENJA NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Jedno ime će vas šokirati, večeras u Arenu stižu oni! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović najavljuje za večeras pravi spektakl.

OSVANUO KOMPLETAN SPISAK GOSTIJU IZNENAĐENJA NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Jedno ime će vas šokirati, večeras u Arenu stižu oni! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Prija

Muzička zvezda Aleksandra Prijović, nakon uspešne koncertne turneje po regionu, napravila je opštu pometnju i u susednoj Hrvatskoj, gde je rasprodala čak pet zagrebačkih Arena.

Prija je, kako saznajemo, u ovu prestonicu stigla dan pre prvog koncerta, u pratnji sina i najbližih članova porodice, dok je suprug Filip Živojinović stigao veče ranije sa timom od čak 75 ljudi, kako bi bio siguran da pripreme pred spektakl teku u najboljem redu. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Večeras će održati četvrti koncert u Zagrebu, a kako otkrivamo, specijalan gost će biti popularna pevačica, Nataša Bekvalac, koje se sprema za večerašnji spektakl i priprema poseban autfit, koji će sve prisutne ostaviti bez teksta. Međutim, ona nije jedina, koja će se večeras pridružiti Prijovićki na sceni.

Na Tviteru se pojavio spisak pesama, a mi smo zapazili da će gosti iznenađenja biti Saša Matić, Jelena Rozga, kao i Lepa Brena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading