RADONJIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA TORINA: Novi SUKOB sa hrvatskim trenerom!

Autor:

Sport

04.12.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da se ovo dešava

RADONJIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA TORINA: Novi SUKOB sa hrvatskim trenerom!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Reprezentativac Srbije i fudbaler Torina Nemanja Radonjić ponovo se sukobio sa trenerom svog kluba Ivanom Jurićem.

Novi okršaj Srbina i Hrvata navodno se dogodio na nedeljnom treningu ove italijanske ekipe, prenosi Skaj.

Italijanski mediji prenose da je došlo do svađe Radonjića sa trenerom Ivanom Jurićem koji nije bio zadovoljan zalaganjem reprezentativca Srbije. Jurić je poludeo zbog toga i izbacio ga sa treninga. Italijanski mediji pišu da neće biti u sastavu Torina, ali ne samo to, već i da je Jurić potpuno izgubio strpljenje, te da je vrlo verovatno odlučio da ga januara stavi na transfer listu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Radonjić u dresu Torina

 

Torino je osvojio samo osam bodova u poslednjih osam kola, pa je nervoza očekivano prisutna u redovima italijanskog tima. Već mnogo puta se spekulisalo o neslaganju između Radonjića i Jurića, a bilo je jasno da nešto ne štima kada je srpski reprezentativac odstranjen iz tima pred gradski derbi sa Juventusom u oktobru.

Bivši igrač Crvene zvezde od tada dobija minutažu "na kašičicu", pa je najviše vremena proveo na terenu protiv Sasuola i to - osam minuta. Poslednji put je bio strelac 18. septembra protiv Salernitane kada je dva puta tresao mrežu rivala. 

Vrlo je verovatno da će Jurić nastaviti sa ovakvim "manirom" prema reprezentativcu naše zemlje ako je verovati ovim informacijama, te je sve izvesnije da ćemo ga od sledeće godine gledati u dresu nekog drugog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading