ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE OSUMNJIČENOG ZA VANJINU OTMICU! Jeza se uvlači u kosti zbog onoga što se vidi - mostrum se predstavljao kao STRAH I TREPET! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među njegovim prijateljima na Fejsbuku je i Ljupčo Palevski - Palčo, koji je označen kao organizator otmice.

ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE OSUMNJIČENOG ZA VANJINU OTMICU! Jeza se uvlači u kosti zbog onoga što se vidi - mostrum se predstavljao kao STRAH I TREPET! (FOTO)

Foto: Facebook

Na društvenim mrežama jednog od uhapšenih osumnjičenih za otmicu i ubistvo četrnaestogodišnje Vanje Gjorčevske, pronađene su jezive fotografije s oružjem.

Na Fejsbuku je objavljivao slike na kojima pozira s mačetom u ruci, noseći fantomku na licu.

Osumnjičeni se često prikazivao na slikama obučen u majicu s kontroverznom zastavom sa suncem, simbolom desničarskih pokreta u Severnoj Makedoniji.

Među njegovim "prijateljima" na Fejsbuku nalazi se i Ljupčo Palevski - poznat kao Palčo, koji je označen kao organizator otmice, ali i kao osoba koja je pištoljem usmrtila nevino dete, Vanju Gjorčevsku.

Foto: Facebook

 

Podsetimo, danas su na konferenciji za štampu otkriveni užasavajući detalji zločina koji je potresao region. Sedam dana nakon misterioznog nestanka, četrnaestogodišnja Vanja Gjorčevska pronađena je sinoć, i to nažalost, mrtva. Ceo region se od sinoć oprašta od devojčice koja je stradala, ljudi masovno izjavljuju nesrećnoj majci Zorici saučešće zbog tragičnog gubitka.

Osumnjičeni su priznali da su situacija izmakla kontroli jer je Vanja bila tražena, pa su odlučili da je ubiju.

Ispričali su da su kopali i grob, a motivi ovog stravičnog zločina, prema izjavama osumnjičenih, bili su povezani sa pokušajem iznude novca od majke deteta, iako proces iznude nije započet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading