ĆERKU BACIO U RUKE MONSTRUMIMA, A ONI JE MUČILI DO POSLEDNJEG DAHA - ISKOPALI I GROB ZA VANJU! Isplivali jezivi detalji kako je tekla otmica devojčice - da se naježiš!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su priznali da je situacija izmakla kontroli jer se za Vanjom intenzivno tragalo, pa su odlučili da je ubiju.

ĆERKU BACIO U RUKE MONSTRUMIMA, A ONI JE MUČILI DO POSLEDNJEG DAHA - ISKOPALI I GROB ZA VANJU! Isplivali jezivi detalji kako je tekla otmica devojčice - da se naježiš!

Foto: Shutterstock,Facebook

MUP Severne Makedonije izneo je šokantne detalje u vezi sa smrtonosnim događajem koji je potresao zemlju, a u kojem je žrtva postala Vanja Gorčevska, devojčica koju su otmičari vezali, stavili u vreću i odvezli van Skoplja pre nego što su je ubili.

Prema informacijama koje je dao ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Oliver Spasovski, Palčo, jedan od osumnjičenih, tvrdi da je informaciju o Vanji dobio od njenog oca, Aleksandra.

Nakon što su dobili informaciju da će devojčica biti sama, osumnjičeni su je odveli sa ulaza zgrade, vezali joj ruke i noge, stavili je u vreću za spavanje, izvadili iz nje i stavili u prtljažnik automobila.

Zatim su je odvezli na udaljenu lokaciju van Skoplja, gde su vozilo zapalili nakon što su izvršili zločin.

Ubistvo se dogodilo u selu Brazda, a prema istrazi, osumnjičeni su priznali da su situacija izmakla kontroli jer je Vanja bila široko tražena, pa su odlučili da je ubiju.

Osumnjičeni su ispričali i kako su kopali grob.

Motivi ovog stravičnog zločina, prema izjavama osumnjičenih, bili su povezani sa pokušajem iznude novca od majke deteta, iako proces iznude nije započet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading