MLADE FUDBALERKE BROJALE DO 10 PROTIV ANDORE: Više nego UBEDLJIVA pobeda ženske reprezentacije

Autor:

Sport

30.11.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan uspeh za ženski fudbal

MLADE FUDBALERKE BROJALE DO 10 PROTIV ANDORE: Više nego UBEDLJIVA pobeda ženske reprezentacije

Foto: printskrin/vikipedia

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije do 17 godina upisala je jednu od najubedljivijih pobeda na tom nivou viđenih na ovim prostorima savladavši nacionalni tim Andore u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 10:0.

Srbija je od samog starta preuzela inicijativu na terenu, te je došla do prednosti u 13. minutu, a posle prvog dela igre imala je već četiri gola prednosti. Do kraja su izabranice Aleksandra Petrovića "brojale" do 10, a za i te kako raspoloženi tim Srbije pogađale su Teodora Vasić tri, Lana Todorović dva, te Hana Sinanović, Nevena Kurteš, Ana Nikolić i Sara Mitić po jedan put, uz još jedan autogol reprezentativke Andore.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Nevena Kurteš

 

Kvalifikacije za sada teku odlično za mlade devojke, s obzirom da sa šest bodova iz prva dva kola dele prvu poziciju sa Izraelom, sa kojim će trećeg decembra odmeriti snage. 

Za sada su mlade reprezentativke, pored ubedljive pobede nad Andorom, savladale i nacionalni tim Letonije sa 3:0.

Ovo nije prvi put da naše devojke beleže ovako ubedljivu pobedu, s obzirom na to da su ne tako davno slavile nad Rumunijom rezultatom 8:0

Treba podsetiti da ove fudbalerke nemaju više od 15 godina, te da to znači samo jedno - svetla budućnost kada je u pitanju ženski fudbal u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading