NIJE DOBRO PROŠAO! Evo šta se desilo sa albanskim provokatorom u Bernu (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanac provocirao Srbe

NIJE DOBRO PROŠAO! Evo šta se desilo sa albanskim provokatorom u Bernu (VIDEO)

Foto: Republika

Albanac provocira

Tokom duela na stadionu u Bernu srpski navijači bili su na udari Albanca koji ih je provocirao. On je vređao naše navijače, a u jednom trenutku je pokazao i dvoglavog orla, kao i srednji prst koji je bio upućen delijama. Navijači Zvezde su skandirali Kosovo je Srbija, što je, verovatno, iznerviralo Albanca. 

 

 

Međutim, provokacije mu nisu pošle za rukom pa je brzo bio oteran sa meča. Reagovalo je i obezbeđenje koje je ga je udaljilo sa stadiona. 

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se večeras sa ekipom Jang bojs u petom kolu G grupe Lige šampiona u meču koji bi mogao da odredi koja od te dve ekipe dočekuje evropsko proleće u Ligi Evrope, a koja završava put na međunarodnoj sceni.

Pobednik u Bernu će izgledno zauzeti to potrebno treće mesto iza Mančester sitija i Lajpciga, bez obzira na rezultate poslednjeg šestog kola, dok bi u slučaju remija sve odlučivala upravo poslednja runda.

U Beogradu je, podsetimo, bilo 2:2 i to je za sada jedini bod koji su ova dva tima ostvarila u Ligi šampiona ove sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading