ZVEZDO, OVAKO SE RUŠI JANG BOJS: Srpski tim dobio uputstvo sa detaljima gde su Švajcarci tanki

Autor:

Sport

27.11.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako smo mi uspeli uspeli da im damo gol posle njihove greške, kaže fudbaler Ciriha Nikola Boranijašević.

ZVEZDO, OVAKO SE RUŠI JANG BOJS: Srpski tim dobio uputstvo sa detaljima gde su Švajcarci tanki

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Jang Bojs

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona u meču koji direktno može odlučiti koja će od dve ekipe prezimiti na međunarodnoj sceni, odnosno preseliti se u Ligu Evrope. Obe ekipe imaju po bod posle četiri odigrana meča, iz međusobnog remija na Marakani (2:2) pa bi pobednik sigurno bio ispred ka i da izgubi u posledjem kolu a da protivnik slavi.

Upravo zato su sve snage izabranika Baraka Bahara usmerene ka duelu u Švajcarskoj, a crveno-beli su dobili i zlata važnu pomoć sa jasnim uputstvom kako se ruše "mladi dečaci". Naime, nekadašnji fudbaler brojnih srpskih klubova Nikola Boranijašević već godinama igra u Švajcarskoj i dobro poznaje Jang bojs koji je pobeđivao sa svojim Cirihom.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Boranijašević

- Zvezda bi trebalo da ih stisne pred njihovim golom u presingu. Jeste da igra na strani, ali bi mogla da iskoristi to što protivnik voli da igra u odbrani i odatle gradi napade. Tako smo mi uspeli u presingu da damo gol posle njihove greške. Vidi se da su u odbrani nestabilni i nesiguni, ulazili su u bespotreban rizik insistirajući na igri - rekao je Boranijašević za Sportal.

On smatra da su crveno-beli bolji tim, ali da to nisu dokazali u Beogradu jer se ekipa još uigravala. Zato smatra da sada isti kiksevi neće biti pravljeni.

- Govorio sam i tada da je Zvezda bolja, igrački je kvalitetnija od Jang bojsa. Međutim, bila je u specifičnom trenutku, tražila se u formi sa dosta novih igrača. Potrebno je vreme da sve legne i sa novim trenerom. Jang bojs jeste ekipa koja je dobro organizovana, zna se u svakom momentu šta se radi, ali ima mane - dodao je srpski fudbaler.

Foto: Starsport

 

On se dotakao i prethodnog dvomeča dva kluba kada su crveno-beli na kraju bili bolji, iako je Jang bojs bio mnogo kvalitetniji nego sada.

- Pre četiri godine kada je Zvezda takođe igrala sa njima bili su znatno bolji, bar za 50 odsto. Imali su po 10-15 bodova prednosti na tabeli, sećam se da dok sam bio u Lozani niko nije mogao da se nadigrava s njima. Sada je drugačije, iako svakako ima dobar tim Jang bojs - zaključio je Boranijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading