PAZITE SAMO DA VAM SE NE OBIJE O GLAVU! Englezi bez blama NAJSTRAŠNIJE uvredili Srbiju! Hoće Piksijeve "orlove" u grupi i OVE dve selekcije!

Autor:

Sport

21.11.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Ostrvu napravili potenciijalnu grupu u kojoj bi želeli da se nađu.

PAZITE SAMO DA VAM SE NE OBIJE O GLAVU! Englezi bez blama NAJSTRAŠNIJE uvredili Srbiju! Hoće Piksijeve "orlove" u grupi i OVE dve selekcije!

Foto: Starsport

Posle plasmana fudbalske reprezentacije Engleske na Evropsko prvenstvo i osvojenog prvog mesta u konkurenciji Italije, Ukrajine, Severne Makedonije i Malte u Grupi C, na Ostrvu se uveliko bave potencijalnim rivalima u grupi.

Žreb za završni turnir obaviće se 2. decembra u Hamburgu, a ugledni "Skaj sports" mišljenja je da bi za Gordi Albion najbolja solucija na EURO 2024 bila da se nađe u grupi sa reprezentacijama Srbije, Slovenije i Albanije!

Pomalo potcenjivački potez uvek nadmenih Engleza, mogao bi da im se obije o glavu, budući da su "orlovi" tek najavili da će u Nemačkoj biti daleko uspešniji i igrati bolje, nego što je bio slučaj u potonjim kvalifikacijama.

To potkrepljuje činjenica da su srpske fudbalere okarakterisali kao najslabiju selekciju iz četvrtog "šešira", u kom su rangirane reprezentacije s najlošijim učinkom u kvalifikacijama.

 

 

Nasuprot tome, "Skaj sport" smatra da bi najteža grupa za Engleze bila ona u kojoj bi Sautgejtovi izabranici igrali protiv Danske, Holandije i Hrvatske.

Treba reći da se Hrvati još nisu kvalifikovali za Evropsko prvenstvo, a meč odluke igraju večeras protiv Jermenije pred svojim navijačima. S te strane, engleski mediji su malo požurili u kombinatorici prilikom sastavljanja grupa.

Reprezentacija Srbije je plasman na šampionat Evrope izborila remijem (2:2) u poslednjem kolu protiv Bugarske na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, golovima Miloša Veljkovića i Srđana Babića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading