NEVIĐENA SRAMOTA! Reprezentativac Bosne i Hercegovine ČESTITAO Srbiji plasman na EP, pa morao DA SE IZVINJAVA!

Autor:

Sport

20.11.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u komšiluku.

NEVIĐENA SRAMOTA! Reprezentativac Bosne i Hercegovine ČESTITAO Srbiji plasman na EP, pa morao DA SE IZVINJAVA!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović morao je da se pravda javnosti zbog čestitke fudbalerima Srbije na plasmanu na EURO.

Nakon što je Srbija remijem s Bugarskom (2:2) osigurala plasman na EP, 20-godišnji Cvjetinović je objavio stori na Instagram u kojem je čestitao "orlovima" na uspehu.

Ali nakon što je dobio brojne poruke u kojima se osuđuje taj njegov potez, morao je da se izvinjava.

- Ćao narode, kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Nisam ništa loše mislio, ni nameravao - napisao je Cvjetinović i dodao:

Pošto imam rodbine u Srbiji i po celoj bivšoj Jugoslaviji i pošto moj dobar prijatelj Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu, igra za Srbiju, hteo sam mu čestitati. Kako sam primetio na društvenim mrežama, došlo je do iritacija zbog mog čestitanja", pravdao se mladi štoper.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

 



Zbog toga hoću da vam objavim da dajem sto odsto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da volim našu zemlju. Nisam hteo nikoga da iznerviram - poručio je fudbaler koji ima sedam nastupa za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading