NISU SE JOŠ NI PLASIRALI, A VEĆ SU UPLAŠENI: Hrvati bi da IZBEGNU Srbiju na EURU, PO SVAKU CENU!

Autor:

Sport

20.11.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prave "račun bez krčmara".

NISU SE JOŠ NI PLASIRALI, A VEĆ SU UPLAŠENI: Hrvati bi da IZBEGNU Srbiju na EURU, PO SVAKU CENU!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Hrvatske(za razliku od Srbije) još uvek nije obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, a već se bave kalkulacijama, konkretno izbegavanjem izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

Hrvatski mediji uz vest da je Srbija obezbedila plasman na EP bave se kalkulacijom u kom šeširu bi "orlovi" mogli da se nađu.

Naime, Srbiji je potrebno da dve od tri utakmice Slovenija -Kazahstan, Češka - Moldavija i Hrvatska - Jermenija ne završe pobedom domaćina.

Republika

Foto: printscreen

 

 

"Sportske novosti" se uz naslov "Srbi su izborili Euro, ali pravi ih pakao tek čeka. Priču bi im dodatno mogle zakuhati Hrvatska i Slovenija" bave ovom temom, a sigurno je da koliko god bi "vatreni" voleli da nam "zakuvaju čorbu", treba da vode računa da pobede uvek nezgodnu Jermeniju, pa da ne ostanu bez plasmana na EP.

Na izabranicima Dragana Stojkovića je da se što bolje spreme za EP, a ukoliko je Srbija na nivou, nije bitno iz kog šešira ide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading