ILIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZBOG "PRVENCA"! Evo kome je posvetio pobednički gol protiv Čuke!

Autor:

Sport

13.11.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije doneo trijumf Partizanu i posle isteka sudijske nadoknade vremena.

ILIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZBOG "PRVENCA"! Evo kome je posvetio pobednički gol protiv Čuke!

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić (20) ne krije oduševljenje zbog pobedonosnog pogotka u 90+6. minutu protiv Čukaričkog (2:1). Defanzivac lidera Superlige smatra da je prvenac u dresu crno-belih došao kad je bilo najpotrebnije i posvetio ga je porodici. 

- Utakmica je imala evropski intenzitet. Čukarički je dobra ekipa i ovo je bila dobra utakmica sa puno šansi. Ja sam ovog puta iskočio u prvi plan i veoma mi je drago zbog toga, ali ko god da je to bio - ne bi bilo bitno. Imao sam mnogo šansi, do sada sam na svakoj utakmici imao bar jednu, ali nije me htelo. Možda je došlo kad je bilo i najpotrebnije. Gol posvećujem porodici - rekao je Ilić za klupski sajt.

Štoper kluba iz Humske naglašava da je beogradski derbi bio zahtevan, ali dobar za njegovu ekipu. 

- Ja sam danas iskočio u prvi plan, ali ko god da je to bio - sasvim je svejedno. Najbitnija su tri boda. Krivo što smo primili taj gol, posle nekoliko uzastopnih utakmica bez primljenog gola, ali nema veze - važna su tri boda. Idemo na pauzu, da se dobro odmorimo, posle čega se vraćamo i spremamo za dalje.

Republika

Foto: Starsport

 

Gol za Čukarički postigao je Ilićev saigrač iz mlade reprezentacije Igor Miladinović. 

- Čukarički ima dobre igrače. "Džin" je postigao gol i drago mi je zbog njega. Profesionalac je i ovim putem mu čestitam - dodaje momak koji je ponikao u čuvenoj Partizanovoj školi.

Osvrnuo se potom i na savete koje dobija od trenera Igora Duljaja i kapitena Svetozara Markovića.

- Svaki vid podrške i kompliment znače, bilo da je od trenera ili saigrača. Svi, a posebno mi u poslednjoj liniji, se držimo zajedno i bodrimo jedan drugog. Kad dođe do greške, kad jedan pogreši - tu je drugi da ga ispravi - istakao je Mihajlo Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading