SVE NEPRAVDE NA JEDNOM MESTU! Čukarički BRUTALNO pokraden u Humskoj! Ove GREŠKE sudije Nikolića donele su POBEDU Partizanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su u samom finišu meča s crno-belima.

SVE NEPRAVDE NA JEDNOM MESTU! Čukarički BRUTALNO pokraden u Humskoj! Ove GREŠKE sudije Nikolića donele su POBEDU Partizanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Velika prašina digla se posle utakmice 15. kola između Partizana i Čukaričkog (2:1), koju je lider Superlige dobio golom Mihajla Ilića u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Iako je novopečeni reprezentativac zatresao mrežu u 96. minutu, iz tabora "brđana" smatraju da on tada nije ni trebao da se nađe na terenu.

To je samo jedna u nizu grešaka koje je sudija Danilo Nikolić napravio na štetu tima sa Banovog brda, učinivši da crno-beli ponovo pobegnu večitom rivalu Crvenoj zvezdi na šest bodova.

Republika

Foto: Starsport

sudija Danilo Nikolić u razgovoru sa Ognjenom Vranješom

U jučerašnjem duelu viđen je sijaset grešaka, zbog kojih su se pobunio i učesnik Lige konferencija, detaljno objašnjavajuću svaku ponaosob.

Naime, defanzivac "parnog valjka" Ilić je imao javnu opomenu, kada se odlučio da u žaru borbe udari bez lopte rezervistu Čuke Bojicu Nikčevića. Po svim pravilima to je morao da bude žuti karton, odnosno, drugi za mladog defanzivca, kojim bi dobio isključenje.

Samim tim Ilić ne bi ni bio na terenu u 90+5. minutu, kada je i postignut gol, što su iz Čukaričkog i naveli u saopštenju posle utakmice. Ujedno, isti igrač je pre toga i psovao sudiju, zbog čega je takođe morao da bude sankcionisan...

Imao je propuste sudija Nikolić i pre ovog spornog detalja. Preciznije, igrao se 70. minut kada je Aleksandar Šćekić užasno startovao i nogom nagazio Adetunđija, a posebno je zanimljivo da se iz VAR sobe niko tada nije oglasio. Crnogorski reprezentativac prošao je samo sa žutim kartonom, što je takođe razbesnelo sve iz redova gostujućeg tima. Sigurno da bi Šćekićevo isključenje, koje je moralo da se dogodi, u znatnoj meri promenilo dešavanja na terenu.

Ipak, najveća greška arbitra iz Lovćenca dogodila se u nadoknadi vremena. Iako je meč bio produžen pet minuta, Ilić koji je, podsetimo, trebalo do tada da bude isključen, postigao je gol u šestom minutu dodatnog vremena, čime je samo dodatno narušena regularnost meča u Humskoj. Tog mišljenja su i u Čukaričkom, koji nisu krili ogorčenje izdajući saopštenje odmah posle utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ttttt

13.11.2023 20:13

Sve pobede im se nameštaju ove godine ali džaba, doći će proleće!