DULJAJ PRED ČUKARIČKI! Trener Partizana OTKRIO šta mu zadaje glavni PROBLEM!

Autor:

Sport

11.11.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Superlige Srbije u nedelju igra protiv Čukaričkog meč 15. kola na stadionu u Humskoj.

DULJAJ PRED ČUKARIČKI! Trener Partizana OTKRIO šta mu zadaje glavni PROBLEM!

Foto: star sport

Fudbaleri Partizana žele da se oproste pobedom od svojih navijača, pred reprezentativnu pauzu. 

- Ovo je jedan od najvažnijih mečeva, iz prostog razloga jer sledi pauza. Važno je da igrači razmišljaju samo o utakmici, a ne šta sledi posle toga - rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj uoči utakmice protiv Čukaričkog.

Crno-beli u beogradskom derbiju od 19 sati dočekuju ekipu sa Banovog brda, ulaz na stadion u Humskoj je besplatan i imaće priliku da zabeleže 13. uzastopnu pobedu u Superligi.

Republika

Foto: star sport

 

- Čukarički je imao težak meč protiv Fiorentine, imaju određen broj igrača koji su iz nekog razloga nisu igrali taj meč i verujem da će biti sasvim drugačiji protiv nas. Maksimalan respekt za njih, predstavljaju nas u Evropi - dodao je Duljaj na konferenciji za medije.

Šef struke "parnog valjka" je otkrio da ima veliki problem kada je sastav tima u pitanju.

- Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ne znam ko će uopšte da brani - istakao je Duljaj i pohvalio Jovanoviča konstatacijom da crno-beli odavno nisu imali takvog golmana i da selektor Dragan Stojković svakako može da računa na nekadašnjeg reprezentativca.

Trener Partizana osvrnuo se i na činjenicu da je Čukarički proletos dobio dva poslednja meča.

- To je prošlo, iza nas je, fokusiran sam kako da se pripremimo za ovaj meč. Svakako, očekujem vrlo interesantan meč - zaključio je Duljaj i konstatovao da se nikako ne bi "hvalio" činjenicom da je njegov klub jedini ove sezone upisao pobedu na evropskoj sceni i da želi sve najbolje srpskim klubovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading