GROBARI U STRAHU! Samo da se NE PONOVI Stanoje!

Autor:

Sport

30.10.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli posle dosta muka savladali Voždovac u Humskoj.

GROBARI U STRAHU! Samo da se NE PONOVI Stanoje!

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Fudbaleri Partizana uspešno su prebrodili još jednu prepreku, na putu ka osvajanju titule, koja se u Humskoj sušnih šest sezona.

Izabranici Igora Duljaja su novo prvenstvo Superlige Srbije otvorili remijem u Bačkoj Topoli, protiv viceprvaka TSC (3:3), da bi potom zaređao 11 uzastopnih trijumfa.

Padali su pred crno-belima u nizu: Vojvodina (2:0), Radnički Niš (2:1), Javor (3:1), IMT i Radnik (po 3:2), Železničar (2:1), Napredak i lučanska Mladost (po 2:0), Spartak u Subotici (3:0) i Radnički 1923 u Kragujevcu (4:0), pre poslednjeg trijumfa nad "zmajevima (3:0).

Republika

Foto: star sport

 

Iako "parni valjak" ima sedam bodova prednosti od večitog rivala s Marakane (Crvena zvezda ima utakmicu manje), navijači kluuba iz Humske ne spavaju mirno, a razlozi su dobro poznati!

Još je u svežem sećanju sezona 2021/2022. kada je na klupi Partizana sedeo Aleksandar Stanojević. Doskorašnji strateg turske Konjespor šepurio se na vrhu superligaške tabele s pet bodova prednosti nad Zvezdom, ali je i pored toga titula završila u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsport

 

Tadašnji šef struke srpskog šampiona Dejan Stanković uspeo je da "kazni" kikseve crno-belih u duelima protiv novosadskog Proletera, Napretka kod kuće i Čukaričkog na Banovom brdu (sva tri meča završena 0:0) i pobedom u večitom derbiju (2:0) zadrži šampionski pehar na najvećem srpskom stadionu.

Zato su i sada grobari u strahu, iako liderska pozicija i partije Duljajeve ekipe govore da su u Humskoj čvrsto rešili da konačno dođu do trofeja u prvenstvu Superlige Srbije, bolne uspomene uteruju bojazan svim pristalicama crno-bele boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading