DULJAJ PRED GOSTOVANJE U PAZARU! Kamion sa jajima je SPREMAN!

Autor:

Sport

05.11.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u ponedeljak (15.00, TV Arena Premium 1) gostuju ekipi Novog Pazara.

DULJAJ PRED GOSTOVANJE U PAZARU! Kamion sa jajima je SPREMAN!

Foto: star sport

Duljaj

Posle pobede na Ubu protiv Jedinstva (1:0) i plasmana u osminu finala Kupa Srbije, izabranici Igora Duljaja okreću se obavezama u borbi za bodove.

Več u ponedeljak klub iz Humske gostuje kraj Jošanice, a pred duel protiv Pazaraca očekivanja je izneo i šef stručnog štaba lidera prvenstva.

- Kamion sa jajima je spreman. Prvi put kad kiksnemo, a to će se desiti. Važno je da tim bude koncentrisan - rekao je Duljaj uoči gostovanja šestoplasiranom klubu Superlige.

Republika

Foto: Starsport

 

Na konstataciju da njegovi puleni "lome" rivala u drugom poluvremenu na poslednjim mečevima, što je bilo i na Ubu, trener crno-belih napominje:

- Kad počne utakmica ne gledam u sat, ne obraćam pažnju koji je minut bio kad smo postigli gol, važno je da tim veruje u ono što radimo. To pokazuju primerima: Nemanja Nikolić i Bibars Natho su dozvolili Mateusu Saldanji da šutne po penal, osećaju jedni druge, povezani smo, postali smo jak kolektiv, to nas održava u teškim trenucima. Važno je da se naš duh ne slomi. Stvarno me ne interesuju rekordi. Na primer, kad sam bio dete moj saigrač je na jednoj utkamici dao devet od 11 golova, želeo sam da ga presitgnem i na narednoj sam za prvo poluvreme, koje smo dobili 8:0 dao šest. Završilo se 14:0, a ja sam dao osam golova. Hteoi sam na silu i deveti… Tad sam shvatio da ništa na silu ne može, pa ni rekordi.

Ne uzbuđuje ga previše statistika, jer se ne obazire na nju.

- Ako mi verujete, ne interesuje me ko šta piše ili kaže. Gledam samo ono što se dešava u našoj kući, u Zemunelu. Jedino me to interesuje. Da li smo peti ili prvi po određenim statistikama stvarno me ne zanima - istakao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading