NAPADNUT BIVŠI TRENER PARTIZANA: Rekao ono što nije smeo za Mesija

Autor:

Sport

04.11.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler na udaru zbog stava u vezi sa Zlatnom loptom.

NAPADNUT BIVŠI TRENER PARTIZANA: Rekao ono što nije smeo za Mesija

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi osvojio je rekordnu osmu Zlatnu loptu i time zapalio fudbalsku javnost. Več danima traje rasprava da li je Argentinac trebalo da ponese laskavo priznanje kada ne igra na vrhunskom nivou niti u vrhunskom timu i vrhunskoj ligi, a sada je sve otišlo predaleko. Naime, po društvenim mrežama počeli su da se vode otvoreni ratovi pristalica Argentinca i njegovih kritičara, pa su tako u sukob ušli legendarni Menac i bivši trener Partizana Lotar Mateus i Leov saigrač iz reprezentacije Artgentine Anhel di Marija.

Foto: www.profimedia.rs

Lotar Mateus

- Haland je bio bolji od Mesija tokom cele godine. Ova nagrada nije zaslužena i dokazuje da je Svetsko prvenstvo više od svega. Za mene niko nije bio bolji od Halanda, bio je najbolji u poslednjih 12 meseci. Osvojio je važne titule sa Mančester sitijem, postavivši rekord za golove. Bila je to farsa čak i ako sam oduvek bio navijač Mesija - rekao je Mateus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesi i Di Marija

Nekoliko dana kasnije odgovorio mu je brutalno Di Marija koji je sa Mesijem, odnosno s Argentonom, osvojio Kopa Amerika i Mundijal.

- Idi plači negde drugde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading